Rólunk

„Toldy történelem”
Toldy Attila vagyok az Autó-Toldy Center Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.
Több évtizedes tapasztalatommal szeretnék az Önök segítségére lenni.
 
Kérem, olvassák el az alábbi történelmi áttekintést:
 
1972-ban vizsgáztam le, mint gépjárműjavító és karosszérialakatos mester.
A sikeres mestervizsgám után azonnal kisipari engedélyt váltottam és egy bérelt műhelyben kezdtem meg az autószerelő és karosszérialakatosi tevékenységemet.
1974-ben megépítettem saját új műhelyemet Debrecenben a Mikepércsi út 160-162. alatt.
1986-ban Németországba mentem, hogy szakmai és üzleti ismereteket, tapasztalatokat és nyelvtudást szerezzek, de eközben Debrecenben tovább működött a kisipari műhelyem.
1989-ben kibővítettem a tevékenységemet autóalkatrész kereskedelemmel.
A rendszerváltáskor lehetőségem nyílt arra, hogy 1990-ben megalapítsam az Autó-Toldy Center Kft-t.
A cég az elkövetkező években hatalmas fejlődésen ment keresztül a növekvő igényeknek és az importnak köszönhetően fellendült a cég nyugati autóalkatrész kereskedelme.
1992.07.01-én a cégem leszerződött a Mazda Motor Hungary-val és létrejött az első debreceni Mazda autó márkaképviselet.
18-év! sikeres működés után, a  2009-ben beköszöntött gazdasági válság, a csökkenő vevői érdeklődés és a visszaeső vásárlási kedv miatt, sajnos fenntarthatatlanná vált a Mazda kereskedés.
Az a családi döntés született, hogy 18 sikeres év után megszüntettük a Mazda márka képviseletét.
2009-ben 62 éves koromban elvileg nyugdíjba vonultam és átadtam a céget a két fiamnak Ifj. Toldy Attilának és Toldy Balázsnak. A fiaim gépjármű technikus, autószerelő és autó elektromos szakmát tanultak, gyakorlatilag belenőttek a cégbe, komoly szakmai tapasztalattal és több éves gyakorlattal rendelkezve irányítják szakmai felügyeletem mellett az Autó-Toldy Center Kft-t.
Mivel a szakműhely és minden épület jól felszerelt szerszámokkal és 
gépi- diagnosztikai berendezésekkel, ezért maradtam a mesterségüknél és szerződést kötöttem az ország és az észak-alföldi régió legnagyobb minőségi alkatrész forgalmazójával a Bárdi Autó Zrt-vel és így folytatom mind az autó- alkatrész kereskedelmet, mind az autójavítói tevékenységet.
Az autóalkatrészek egy része azonnal rendelkezésre áll raktárunkból.
A hosszú évek alatt a nevem összefonódott a Mazda márkával tehát továbbra is várom a régi és új Mazda tulajdonosokat a szervizembe, de emellett bármilyen típusú autó javítását, folyamatos ellenőrzését vállaljuk kedvező alkatrész árakkal és munkadíjakkal.
 
2012-ben ismét elkezdtem autókereskedelemmel foglalkozni. Vállalom a rám bízott használt autók bizományos formában történő értékesítését, de cserével és készpénzes használtautó vétellel is foglalkozok.

„Bízza ránk autóját, vagy vegyen nálunk egy másikat!”
Remélem, hogy hamarosan elégedett ügyfeleim között köszönthetem!
 
Üdvözlettel:
Toldy Attila